Made in Denmark

COM’N’WOOD er et nyt dansk brand grundlagt af René Vogn i 2017, hvor passionen er fedt anderledes design. Bæredygtighed, kvalitet og lokal produktion er nøgleordene i virksomheden. Her vil altid stå MADE IN DENMARK.

Hos COM’N’WOOD designer og producerer jeg, i samarbejde med mine fynske samarbejdspartnere, møbler og boliginteriør i lækkert minimalistisk design til designelskere, som foretrækker lidt “kant”.

Jeg ønsker at være innovativ i mine designs og ikke blot kopiere allerede eksisterende designs med et twist. Designet skal kunne skille sig ud, så folk ikke er i tvivl, at her er et stykke COM’N’WOOD design.

Alle designs er gennemtestet

Alle designs er kommet til ved, at behov i mit eget hjem skulle udfyldes. Her har de så været prototyper til test in real life, også for at se folks reaktioner på designet.

Barstolen – COCHE, som er det første design på marked – er designbeskyttet på det europæiske marked samt styrketestet hos Teknologisk Institut iht. EN 16139 L1, som er standarden for siddemøbler.

COCHE, som betyder vogn på spansk, er affødt af, at mit efternavn er Vogn. Derved ønsker jeg at give mine forskellige designs navne efter Vogn på forskellige sprog.

Navnet COM’N’WOOD kommer af mine to yndlingsmaterialer – nemlig Compact laminat [COM] og træ [WOOD] trukket sammen af ‘N’ [AND] for at give det lidt kant.

Lidt om René Vogn – Designeren bag COM’N’WOOD

Uddannet tømrer i 2002 og har konstant arbejdet som kvalitetsbevist tømrer/snedker.
Har siden 2006 produceret møbler til bekendte og eget forbrug, og derved tænkte jeg, om det kunne laves til en levevej. Jeg oprettede derfor i 2017 enkeltmandsvirksomheden COM’N’WOOD med henblik på at kunne få udbredt mine produkter til designelskere.

Perfektionismen skinner også igennem i fritiden, hvor jeg siden 2000 har været udøvende på det danske landshold inden for sportsskydning. Her har mine største bedrifter været VM Guld, EM Sølv, 2 x Europa Cup Finale Guld, 5 x NM Guld samt pt. 105 stk. danske mesterskaber.

Snedkerværksted i 150 år gammel Vandmølle

I okt. 2019 købte familien og jeg den tidligere Vandmølle i Vormark – “Møllegården”.

Efter renoveringen af stuehuset, står det tidligere lokale fra mølledriften til en større renovering. Efteråret 2021 begynder et nyt kapitel i de gamle bygninger..

Tak til LAG-SØM som valgte at støtte mit projekt.

IMG_1142
IMG_1238
IMG_1326
IMG_1144
IMG_1278
IMG_1337
IMG_1177
IMG_1305
IMG_1359

Følg os på de sociale medier