Om

COM’N’WOOD er et nyt dansk brand grundlagt af René Vogn i 2017.
Hvor passionen er fedt anderledes design, bæredygtighed, kvalitet og lokal produktion er nøgleordene i virksomheden. Her vil altid stå MADE IN DENMARK.

Hos COM’N’WOOD designer og producere jeg, i samarbejde med mine fynske samarbejdspartnere møbler og boliginteriør i lækkert minimalistisk design, til designelskere som foretrækker lidt “kant”.

Jeg ønsker at være innovativ i mine designs, og ikke blot kopiere allerede eksisterende designs med et twist. Designet skal kunne skille sig ud, så folk ikke er i tvivl, at her er et stykke COM’N’WOOD design.

 

Alle designs er kommet til, ved at behov i mit eget hjem skulle udfyldes. Her har de så været prototyper til test i real life, også for at se folks reaktioner på designet.
Barstolen – COCHE, som er det første design på marked, er designbeskyttet på det Europæiske marked, samt styrketestet hos Teknologisk Institut iht. EN 16139 L1, som er standarden for siddemøbler.

COCHE som betyder Vogn på Spansk, er affødt af at mit efternavn er Vogn, derved ønsker jeg at give mine forskellige designs navne efter Vogn på forskellige sprog.

 

Lidt om René Vogn – Designeren og Iværksætteren bag COM’N’WOOD.
Uddannet Tømrer i 2002, siden arbejdet som kvalitetsbevist tømrer/snedker.
Har siden 2006 produceret møbler til bekendte og eget forbrug, tænkte derved om det kunne laves til en levevej. Oprettede derfor i 2017 enkeltmandsvirksomheden COM’N’WOOD, med henblik på at kunne få udbredt mine produkter til designelskere.

Perfektionismen skinner også igennem i fritiden, hvor jeg siden 2000 har været udøvende på det Danske landshold indenfor sportsskydning, her har mine største bedrifter været VM Guld, EM Sølv, 2x Europa Cup Finale Guld, 5x NM Guld samt pt. 105 stk. Danske mesterskaber.

 

Navnet COM’N’WOOD kommer af mine to yndlings materialer – nemlig Compact laminat [COM] og træ [WOOD] trukket sammen af ‘N’ [AND] for at give det lidt kant.